!|PaKoH-RO|!~

Welcome To PaKoH Ragnarok Online™
 
HomePortalCalendarGalleryFAQDownload PatchRegisterMemberlistControl PanelUsergroupsLog in

Share | 
 

 cadangan utk pakoh ro

Go down 
AuthorMessage
abdilqayyum95
Member
Member
avatar

Number of posts : 3
Registration date : 2007-12-10

PostSubject: cadangan utk pakoh ro   Sun Dec 16, 2007 10:59 pm

Saye ader beberape cadangan utk membuatkan pakoh ro lebih cool dan sexy...Bukan itu sajer, sebahagian cadangan ni tlg utk meng-promote pakoh ro nih.lihat lah bakat terpendam randy orton terhadap cadangan yg bernas..Very Happy

1) Player-player cubelah promote PAKOH-RO di dalam friendster,myspace hi5 atau yg lain...Lagi banyak player lagi fun.tapi lagg lar..

2)harap hokage boleh buat command @warp selain command @go

3)harap barang yg rare ada dijual di pron...tapi ngan harga yg agak mahal spt 10m atau 20m

4)harap biler load kat pron sampai trus kat tengah tengah pron.Kalo tak smpai kat tenpat mailbox tue

5)Ader buat NPC yg memberitahu ttg stat yg perlu dinaikkan di pron

Ini sajer...harap kage leh mempertimbangkan cadnagan ini....
Sekian.... Name saye Randy Orton dlm Pakoh Razz
Back to top Go down
View user profile
~)DarK(~
Spammer
Spammer
avatar

Number of posts : 329
Age : 25
Localisation : ~ Kelantan ~ Bachok ~
Registration date : 2007-10-30

PostSubject: Re: cadangan utk pakoh ro   Tue Dec 18, 2007 1:21 pm

adess tu dah lebih la utk status bagi job2 tertentu.....

orang letih2 kaji sonang2 je nak wat NPC tuh...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/axenia15
HaARiZz
Administrator
Administrator
avatar

Number of posts : 254
Age : 25
Localisation : Malaysia ~!|JerTeH|!~
Registration date : 2007-06-14

PostSubject: Re: cadangan utk pakoh ro   Tue Aug 19, 2008 9:51 pm

Ok... thx for cadangan tu... ariz sangt2 hargainye...

Locked

_________________
Server UP back... So Please dun forget to Login Back!!
Back to top Go down
View user profile http://pakoh-ro.msnyou.com
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan utk pakoh ro   

Back to top Go down
 
cadangan utk pakoh ro
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
!|PaKoH-RO|!~ :: News-
Jump to: